draaien en frezen • onderhoud • metaalconstructies

Over mij

Ik ben Christof Scheldeman, afgestudeerd op 19-jarige leeftijd in het VTI te Roeselare als mechanische vormgever. Daar kon ik tijdens mijn stages vele ervaringen opdoen in uiteenlopende bedrijven. Zowel met computergestuurde- als conventionele machines heb ik leren werken. Het werd een hobby. Ik was er dagelijks mee bezig en wat ik tijdens mijn loopbaan bijleerde i.v.m. draai-, frees-, las- en onderhoudswerk lieten me ook na de uren niet los.


In 2011 besloot ik een bijberoep te starten. Ik kocht mijn eerste teach in draaibank, een PINACHO. Een half automatische zaagmachine en een kolomboormachine. Al vlug bleken de dagen en weken te kort te zijn! In 2016 nam ik het besluit om me volledig op mijn klanten te richten. Vandaag heb ik een mooi bedrijf met diverse metaalbewerkingsmachines ter beschikking. Ik produceer stuk- en seriewerk. Dit voor uiteenlopende sectoren zoals voeding, landbouw, interieur, hout en bouw, constructie en machinebouw. Door ervaring in het onderhoud van machines kan u bij mij terecht voor het herstellen van mechanische onderdelen van machines alsook voor pneumatische pistons en ventielen. Lekdetectie behoort nu ook tot mijn pakket. Door mijn kennis van lassen en zagen kan u ook voor constructiewerk bij mij terecht of kom ik tot bij u! Om mijn klanten nog beter te kunnen dienen investeerde ik dit jaar in een ruimere werkplaats in Ledegem.

Mijn grootste troef, flexibiliteit! Klanten zo goed mogelijk helpen door mijn technische kennis om te zetten naar kwaliteitsvol maatwerk!

Over Mij